Известие

Collapse
No announcement yet.

питане за съединител на алфа 145... Спешно...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• питане за съединител на алфа 145... Спешно...

здравейте един приятел ме помоли да пусна тая тема, че няма регистрация... някой да знае колко струва едно жило на съединител и може ли да се сменя само то или целия съединител? че нещо му е потънал педала...? и къде евентуално може да се направи качествено и на сносна цена, имам предвид в софия...
    Благодаря
    BMW е39 - 2002god.
    BMW e60 - 2007god.

Колега, Алфата няма жило, а помпа (на педала на съединителя) и цилиндър(над ск. кутия) Най вероятно се е прецакала помпата. Защо обаче не е протекло преди това
    97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Първоначално публикувано от Yon
      Колега, Алфата няма жило, а помпа (на педала на съединителя) и цилиндър(над ск. кутия) Най вероятно се е прецакала помпата. Защо обаче не е протекло преди това
      каза, че му скърцал съединителя около 2-3 дни все едно му скърцал педала такова скърцане... и сега направо е потънал
      BMW е39 - 2002god.
      BMW e60 - 2007god.

Comment

Първоначално публикувано от f0rce1001
        каза, че му скърцал съединителя около 2-3 дни все едно му скърцал педала такова скърцане... и сега направо е потънал
        Трябва да се види на място по нета няма как да се каже
        97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Трябва да се види на място по нета няма как да се каже
          а колко струва горе долу смяна на целия съединител?
          BMW е39 - 2002god.
          BMW e60 - 2007god.

Comment

Работа е към 150 лв мисля.
            Цаната на съединителя - ТИН
            "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
            Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
            Opel Astra J GTC

Comment

В този случай наи вероятно стова въпрос за смяна на помпа която се намира долу при педала и струва около 50 - 60 лева, смяната на съединител най вероятно няма да реши нещата и човека ще се набута с пари. А помпата може да изпусне без да има масло в купето.
              146 1.6 Boxer

Comment

Първоначално публикувано от venci-aleks
                В този случай наи вероятно стова въпрос за смяна на помпа която се намира долу при педала и струва около 50 - 60 лева, смяната на съединител най вероятно няма да реши нещата и човека ще се набута с пари. А помпата може да изпусне без да има масло в купето.
                Това е и според мен. На мен ми е потъвал съединителя и беше от това! Временно решение е да го издърпа на ръка и да долее спирачна течност в казанчето за нея, докато не изтече пак и пак да трябва да налива или да смени въпросната помпа на съединителя (60-тина лв е)
                Lexus IS200

Comment

виж коя помпа изпуска(горна или долна),свалия и си вземи само гумички.Като ги копуваш най-добре си носи и помпата с теб(разглобена).Цената едва ли ще е повече от 10лв

Comment

отидохме в люлин 2 някакъв сервиз за алфи след била и каза човека, че целия съединител е за смяна, лагера избил и.т.н. 400лв.
                    BMW е39 - 2002god.
                    BMW e60 - 2007god.

Comment

отидохме в люлин 2 някакъв сервиз за алфи след била и каза човека, че целия съединител е за смяна, лагера избил и.т.н. 400лв.
                      по добре ходете при доверени хора- Lisan например!
                      Lexus IS200

Comment

стaва въпрос за смяна на помпа
                        Alfa 146 T.Spark 16v 120hp (МЕТАН)

Comment

да ползвам темата,педала на саединителя по принцип ми пропада,при по рязко натискане ,тоест като я ра4кам,като го дигна с крака и се оправи,маи са гуми4ки на помпа ,ама днес се маи се вазбуди и зе 4е се надарви,прибрах колата ,едвам го натисках, какво може да е
                          alfa romeo 145 1.6 t.s.
                          alfa romeo alfeta gtv 2000

Comment

Еми изпуска ти налягане и на теб...Ама аз сега разбирам че има помпа и вътре в купето мислех че е само една-тази върху скоростната кутия
                            Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                            Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                            Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                            Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                            Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Първоначално публикувано от gogo23
                              да ползвам темата,педала на саединителя по принцип ми пропада,при по рязко натискане ,тоест като я ра4кам,като го дигна с крака и се оправи,маи са гуми4ки на помпа ,ама днес се маи се вазбуди и зе 4е се надарви,прибрах колата ,едвам го натисках, какво може да е
                              ходи си я прави някъде и сменяй квото трябва, защото може да те остави на пътя... тази беше така, тоя приятел я караше и му скърцало и накрая лагера пробил металните кръгове на съединителя и изкривил вилката... и всичко разбито...
                              BMW е39 - 2002god.
                              BMW e60 - 2007god.

Comment

Working...
                              X